Nedelja 5. 5. 2024.
Beograd
160
  • Novi Sad
    170
  • Niš
    140
  • Kikinda
    160
  • Kraljevo
    150
  • Kruševac
    150
  • Leskovac
    150
  • Loznica
    140
  • Negotin
    190
  • Ruma
    170
  • Sjenica
    120
  • Vranje
    130
  • Vršac
    140
  • Zlatibor
    140
  • Zrenjanin
    170
7
Subota 30.03.2013.
10:07
J. L. Petković - Vesti A
Dok u Beogradu traje drama oko neizvesnosti pregovora u Briselu, Priština nastavlja sa ostvarenjem plana pune državnosti, koji podrazumeva i integraciju Srba u institucije. Malo ko je obratio pažnju na izjavu zamenice amerčkog ambasadora na Kosovu Keli Degman na paradi u Prištini povodom obeležavanje 5. godišnjice proglašenja nezavisnosti Kosova kada je istakla podršku SAD Kosovskim bezbedonosnim snagama i poručila da je "regrutovanje što većeg broja Srba i ostalih manjina sledeći ključni korak".
Subota 30.03.2013.10:14
И после плачу срби који раде код њих кад им падне бомба у стан ;)
Subota 30.03.2013.11:09
Janicari.... cak i za vreme Turaka je bilo ljudi koji su se borili za Osmanlije...a motivi su razni... glavni razlog je bio novac....posto Srbi koji se nisu odrekli vere zbog vecere (zbog takse koju su placali ''nevernici'') nisu imali novca da prezive...sluzili su kao vojnici Osmanlijama,,, Ovde, sem problema oko vere, je sve isto...Srbi rade za Siptare zbog para....
Subota 30.03.2013.13:05
Ovo je samo potvrda izdaje od strane politicara na vlasti zadnjih dest godina.A ova prezadnja izdajnicka garnitura na celu sa "flekavim" su to ubrzali. Sadasnja vlast je najgora oni to ubrzavaju TURBO-BRZINOM ne stignu se ni pravdati a brutalne lazi koje povremeno lansiraju da nisu zalosne bile bi smesne. Nek nam te izdajice iz zadnji deset godina pokazu bar jedan uspeh na Kosovu,dok albanci sve brze skoro svakodnevno prikazuju napredke, naravno na nasu stetu, kao i u ovom slucaju, oni teraju nas narod pravo u ruke albancima. Jadna sirtinja je prepustena na mlost i nemilost, ne samo da joj (nama) otimaju teritoriju, imovinu,sredstva za zivot vec i dostojanstvo. SRAMOTA! PROBUDI SE SRBIJO!
Subota 30.03.2013.13:36
Nije mi drago zbog KBS-a, ali... Pitanje za "patriJote": Ako morate da birate izmedju ucesca Srba u KBS-u i potpunog istrebljenja Srba sa Kosova, sta je po vama ispravnije? Pitam patriJote koji zive na Kosovu, ne ove koji su 500km daleko! Ne mogu da verujem kakvi su ovo napadi patriotizma! Stojanovic je patriota jer je u srpskoj instituciji, ali ce da pobedi na kosovskim izborima protiv ovih sto su izdajnici jer su u kosovskim institucijama. E onda ce kosovske institucije biti patriotske, a KBS ce biti prihvatljive snage jer ce tako da mu kaze sef.
Subota 30.03.2013.13:48
Da sam musko i da imam osamnaest godina prijavila bih se u KBS I ISKORISTILA SVA SKOLOVANJA KOJA NUDE i ubedila bih svoje drugove da podju samnom, kako bi smo kasnije bili tu za nas narod da ga stitimo ako bude bilo potrebno.
Subota 30.03.2013.15:06
E moj Branimire Stojanovicu, lako ti je da kritikujes sada jer jos nisi uplovio u kosovske institucije. A uveliko planiras da se ukrcas velikim brodom za koji izgleda ne znas da je probusen na dnu, toliko probusen da se vec od sada molimo Gospodu za tebe i sve one koji te prate. Sta bi ti uradio da si sada u kosovskim institucijama? Ali, to sto nisi u njima ne opravdava tvoj nerad, zar ti nemas model da zaposlis ovaj narod kako ne bi jurisao u Kosovskim bezbedonosnim snagama? Nemas, naravno! Mozda i imas ali TATA iz Srbije ne moze da te podrzi... Sve u svemu, nikom nista, narod strada kao i uvek... i kriv ce biti uvek onaj sto je trenutno na vlasti...zalosno ali istinito...

Komentari na ovom sajtu su odgovornost autora komentara i ne predstavljaju stavove redakcije Vesti online.

Svi komentari prolaze moderaciju pre nego što će biti objavljeni na sajtu Vesti online.

Redakcija Vesti online zadržava pravo da komentar ne objavi ili objavi i naknadno izbriše, bez obaveze pojašnjenja autoru komentara za razloge neobjavljivanja ili brisanja.

Komentari koji sadrže govor mržnje ili nasilje, pretnje ili vulgarnosti, koji podstiču diskriminaciju na bilo kojoj osnovi i izražavaju netrpeljivost, koji ne odgovaraju temi vesti na koju se komentariše, neće biti objavljeni.

(Komentar mogu da ostave samo prethodno registrovani korisnici Vesti online)*

VAŠ KOMENTAR (max. 1000 karaktera)